Teaser: Audi RS5 Pikes Peak


Audi komt naar de Pikes Peak Hill Climb met een kleine verrassing.

Hoewel de Pikes Peak International Hill Climb op dit moment normaal reeds was afgelopen, werd de legendarische beklimming dit jaar uitgesteld wegens hevige bosbranden in Colorado. Volgende week wordt de race eindelijk gereden, en Audi nam van de tijd gebruik om een kleine verrassing klaar te stomen.

Op haar Facebook-pagina liet de autofabrikant uit Ingolstadt een teaser-afbeelding zien van een exclusieve RS5. Details kregen we er niet bij, maar deze verwachten we wanneer het evenement zelf plaatsvindt. Audi liet eerder al weten dat Walter Rohl terugkeert naar Pikes Peak achter het stuur van een originele Sport quattro S1, de wagen waarin de legende 25 jaar geleden het klimrecord neerzette.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Teaser: Audi RS5 Pikes Peak"

  1. BNNY 07-08-2012 om 12:40

    Audi RS5 Cabrio?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...