Rolls-Royce klanten zeggen nee tegen diesel

Rolls-Royce Engine Bay
Rolls-Royce heeft bij zijn klanten gepolst of het een dieselmotor in overweging moet nemen.

Rolls-Royce overwoog een dieselmotor voor haar gamma, maar zal daar nu van af zien. Na een rondvraag bij de klanten bleek namelijk dat er weinig enthousiasme was voor de komst een dieselmotor. Dat een diesel in de lagere toerenzone veel koppel heeft speelt daarbij geen rol voor de klanten, een dieselmotor brengt te veel de perceptie van het compromis met zich mee, en daar willen de klanten van Rolls-Royce absoluut niet van weten.

Rolls-Royce overweegt in tegenstelling tot Bentley en Aston Martin ook geen SUV voor haar gamma. Het merk laat duidelijk weten dat het niet op zoek is naar een volume model, maar op zijn ingeslagen weg als nichespeler wil blijven focussen. (Via: AutoCar)

Rolls-Royce-Ghost-Side

Deel dit bericht:

2 reacties op "Rolls-Royce klanten zeggen nee tegen diesel"

  1. chuwie 07-08-2012 om 21:59

    :s

  2. chuwie 07-08-2012 om 22:01

    ze zouden een prototype diesel motorblok moeten ontwikkelen..
    en hem in een bestaand model plaatsen..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...