Gespot: Volkswagen Beetle Pick-up

Volkswagen Beetle Cargo
Een Volkswagen Beetle in Pick-up vorm, doing it wrong…

De Volkswagen Kever is al vanaf zijn lancering een icoon in de autowereld. Vandaag de dag herkent bijna iedereen de specifieke vormen van het model. De Kever kwam er in 1937 op vraag van Adolf Hitler, met als doel een auto te hebben die niet te duur was voor de modale medemens. Tussen 1937 en 2003 werden er maar liefst 20 miljoen wagens geproduceerd, waaruit de populariteit duidelijk blijkt. Volkswagen zag daar uiteraard brood in en stelde de ‘New Beetle’ in 1998 voor.

Niet iedereen was enthousiast over de remake, maar hij viel toch in de smaak bij vrouwelijke liefhebbers. In 2004 kwam er een cabrio variant op de markt die zijn weg vond naar hetzelfde doelpubliek. Mannelijkheid en een New Beetle gaan nu niet echt direct samen, vandaar dat een creatieveling wel brood zag in een Pick-up versie met een laadbak achteraan.

In 2011 werd een nieuwe Volkswagen Beetle onthuld die alvast wat mannelijker voor de dag komt. Daarvan komt er uiteraard ook een cabriovariant en als alles goed afloopt krijgen we misschien wel een extra hete Beetle R. De kans dat er officieel ooit een Volkswagen Beetle Pickup komt is relatief klein, maar zeg nooit nooit..

Spotterseer gaat naar roelfoubert voor deze prachtige spot!
Volkswagen Beetle Cargo

Zelf ook iets gespot? Uploaden die handel

Deel dit bericht:

2 reacties op "Gespot: Volkswagen Beetle Pick-up"

  1. Decor 02-08-2012 om 11:21

    Deze rijdt inderdaad al een tijdje rond in Poperinge. In het echt nog afschuwelijker dan op de foto.

  2. Ghent Photography 02-08-2012 om 14:08

    Lijkt langs vanachter gezien wel een beetje op een chevrolet SSR

Reageer

Reactie aan het plaatsen...