Bouwt BMW de 3-Reeks GT al?

BMW 3-reeks GT 2013
De bovenstaande foto werd genomen in een BMW-fabriek. Gaat het over de nieuwe BMW 3-Reeks GT?

Er wordt al gedurende aanzienlijke tijd gespeculeerd over de lancering van de BMW 3-Reeks GT, een meer luxueuze versie van de BMW 3-Reeks. Wanneer het model er weliswaar effectief zou komen, is nog niet geweten. Speculaties suggereren dat we begin volgend jaar een duidelijk teken van leven zouden krijgen.

Of dit model effectief de BMW 3-Reeks GT is, is niet duidelijk. Al zou het natuurlijk goed kunnen, op gebied van styling voldoet het model dat we hier zien aan  het idee achter de 3-Reeks GT. Op gebied van motorisaties verwachten we veel gelijkenissen met het huidige motorengamma van de BMW 3-Reeks. In oktober zouden we misschien al het kleine broertje van de BMW 3-Reeks GT, de 1-Reeks GT, mogen verwachten. (via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...