Nieuwe Kia Soul in 2013


Kia kondigt aan volgend jaar een nieuwe Soul te introduceren.

Tijdens een vergadering over de resultaten kondigde Kia aan volgend jaar met een nieuwe Soul op de proppen te komen. Hoewel de verantwoordelijken weigerden verder in te gaan op het onderwerp, houdt de timing wel steek gezien de Soul reeds debuteerde op het autosalon van Parijs in 2008. Sindsdien kreeg de Soul enkel een kleine facelift.

Meerdere informatie is voorlopig niet beschikbaar, maar het staat veilig ervan uit te gaan dat het model enkele wijzigingen krijgt die de Soul terug volledig in het huidige gamma doen passen. We kunnen dus een styling verwachten à la nieuwe Cee’d. We verwachten een prominente grille en een vloeiender design.(Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...