Augustus = spotmaand bij GroenLicht

GroenLicht spots
Augustus is de achtste maand van het jaar: vakantie, regen, Pukkelpop en in 2012 ook dé spotmaand!

Onze spotsectie draait nu toch al een tijdje mee, onze fotodatabase van bijzondere wagens begint stilaan uit te puilen.. Een Porsche, een Ferrari of een bijzondere Renault. Liever een geel, een groen of een mat exemplaar? Voor elk wat wils te vinden tussen de meer dan 500 verschillende spots die in totaal goed zijn voor een goede 2.000 foto’s. Stilstaan is achteruitgaan, dus blijven we moeite doen om onze spotsectie te verbeteren en uit te breiden waar mogelijk. Mochten jullie met geniale ideeën zitten of noodzakelijke functionaliteiten missen, aarzel dan niet om te reageren! Heel de maand augustus gaan we ons uiterste best doen om intensief spots uit te lichten. Mogelijkheden genoeg om bepaalde wagens, locaties, types, concurrenten of kleuren eens in de spotlight te zetten. Stay tuned en spotten maar!

Spot BMW M3 CRT

 

Deel dit bericht:

2 reacties op "Augustus = spotmaand bij GroenLicht"

  1. Ghent Photography 01-08-2012 om 20:49

    Ik zal zeker proberen om dagelijks een spot te uploaden!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...