Gelekt: Lexus LS460 F Sport

Lexus LS 460 F-Sport Gelekt
Vorige week toonden we jullie al twee gelekte beelden van de nieuwe Lexus LS, nu zijn nog meer foto’s gelekt.

Lexus zal zeer binnenkort de nieuwe Lexus LS onthullen, zoveel is duidelijk. Vorig week lekten al twee foto’s van het nieuwe model, vandaag kunnen we jullie een hele set beelden tonen. Het afgebeelde model is een Lexus LS460 F Sport, die krijgt vermoedelijk een 4.6-liter V8 met 385 pk aan boord en zal beschikbaar zijn met vierwielaandrijving. De topversie wordt naar alle verwachting de LS600h, die een 5-liter V8 combineert met een elektromotor en zo voor 444 pk zorgt.

Visueel zijn de verschillen met de vorige generatie Lexus LS zeer duidelijk, het nieuwe model krijgt een zandloper grille zoals de Lexus GS, terwijl ook achteraan de nieuwe lichten opvallen. Het F Sport model krijgt daar uiteraard nog enkele sportieve accenten bovenop, zo zien we stoere onderbumpers, sportieve velgen en twee forse uitlaatpijpen. Op de officiële details is het vermoedelijk niet lang meer wachten, stay tuned! (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...