Abt doet de Audi S7 Sportback en doopt hem AS7

Audi Abt AS7
De bekende Audi/Volkswagen tuner Abt Sportsline heeft zijn versie van de Audi S7 Sportback klaar, het model krijgt zowel motorisch als visueel aanpassingen.

Abt doopt zijn versie van de S7 Sportback tot Abt AS7, en heeft het model motorisch flink aangepakt. Zo stegen zowel het vermogen als het koppel met 100 eenheden tot 520 pk en 650 Newtonmeter. Daartoe heeft Abt gesleuteld aan de ECU en het inlaat- en uitlaatsysteem. Nieuwe prestatiecijfers geeft Abt echter niet vrij, maar dat de AS7 sneller zal zijn dan de “nul naar honderd” sprinttijd van 4,7 seconden voor het standaardmodel, staat buiten kijf. De elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km/u werd door Abt echter wel gesloopt, de Abt AS7 houdt het pas bij 290 km/u voor bekeken.

Op visueel vlak krijgt de Abt AS7 unieke 21″ lichtmetalen velgen, daarnaast werd ook voor sportveren gekozen, waardoor de AS7 iets lager tegen de grond staat. Optioneel kies je daarnaast voor een instelbare luchtophanging die onder de naam Abt Level Control verkocht wordt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...