Gerucht: Komt er een Panamera Shooting Brake?

Porsche Panamera Shooting Brake
Porsche wil graag een vervolg breien aan het succes van de Panamera, en denkt dat te kunnen doen met een facelift en een nieuwe Shooting Brake.

Het gaat goed met de verkoop van de Porsche Panamera, maar meer is altijd beter, dus wil het merk graag het succes van de luxe Sedan verder zetten. Porsche zal daarom niet alleen een facelift voorstellen op het autosalon van Shanghai in 2013, ook een Shooting Brake zal binnenkort zijn opwachting maken. De eerste conceptversie van die Shooting Brake zouden we dit jaar al op het autosalon van Parijs te zien krijgen, de productiedatum is echter gepland voor 2015.

Met de facelift zou Porsche meteen ook een Panamera met verlengde wielbasis willen voorstellen in Shanghai, de Aziatische markt is namelijk gek op extra beenruimte, en Porsche wil hier ook zijn graantje meepikken. De Panamera Shooting Brake op zijn beurt zou ten opzichte van een standaard Panamera vooral een grotere koffer hebben, ideaal dus voor de gegoede zakenman of vertegenwoordiger. Benieuwd of we meteen ook een eerste indruk van de facelift zullen te zien krijgen. (Via: AMS)

Porsche Panamera Facelift 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...