Gelekt: Nieuwe Lexus LS

Lexus LS Facelift 2013
Lexus zou normaal pas aanstaande maandag de nieuwe van Lexus LS onthullen, maar door een lek op een Chinese website hebben we nu reeds de eerste foto’s.

De Lexus LS is ondertussen alweer sinds 2006 op de markt, dus is het tijd voor een volgens Lexus “nieuw model“. De beelden tonen echter dat het eerder om een doorgedreven facelift zal gaan, maar een echte schande is dat natuurlijk niet. De neus krijgt in ieder geval de vormgeving die we kennen van de nieuwe modellen waaronder de nieuwe Lexus GS, de zandloper grille is daarbij erg herkenbaar. In profiel zijn er amper verschillen met de huidige generatie, maar de achterpartij werd wel aangepakt met een nieuwe set lichten.

De nieuwe Lexus LS zal naar alle waarschijnlijkheid nog steeds enkel als LS600h verkocht worden, al kan het altijd zijn dat het merk ons nog weet te verrassen met een extra motorkeuze. De huidige generatie combineert een V8-motor met een elektromotor en komt zo op een totaal vermogen van 445 pk. De nieuwe generatie zou vermoedelijk nog iets krachtiger, maar tegelijk ook zuiniger zijn. Lexus zou trouwens ook wat extra lichtgewicht materialen gebruikt hebben, waardoor ook het leeggewicht met wat kilo’s zou dalen, en dat heeft uiteraard ook zijn positieve invloed op zowel prestaties als verbruik. Meer details krijgen jullie maandag! (Via: JokeForBlog)

Lexus LS Facelift 2013 1

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...