Spyshots: BMW Z4 Facelift

BMW Z4 Facelift 2013
Begin 2013 komt BMW met een kleine facelift voor de Z4.

De laatste BMW Z4 (E89) kwam in 2009 op de markt, hoogtijd dus voor een kleine facelift. Klein, zelfs mini als we de foto’s naderbij bekijken. Enkel de koplampen en achterlichten lijken wijzigingen te ondergaan, terwijl de grille en bumpers zo goed als gelijk blijven. Krijgen we met andere woorden geen F30 3-Reeks styling?

Het is natuurlijk vroeg om conclusies te trekken, meerdere aanpassingen kunnen nog volgen. Bovendien zouden de richtingaanwijzers verhuizen naar de zijspiegels en kreeg de neusvleugel een kleine wijziging. Toch lijkt het ons het gepaste moment voor jonge designers om te solliciteren, want BMW lijkt zonder te zijn gevallen.(Via: AE)

Lees hier onze rijtest met de BMW Z4 sDrive 35is (+Video)
Lees hier onze rijtest met de BMW Z4 sDrive 20i

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...