Teaser: Lexus LS 2013


Lexus hint op Facebook naar de onthulling van de nieuwe LS.

Het is stilaan de gewoonte voor autobouwers om een nieuw model op Facebook te onthullen, wat ook Lexus niet ontgaan is. Daarom laat het op de sociale netwerksite een eerste beeld zien van de nieuwe LS. We zien niet veel, maar wat we zien is een langwerpig silhouette met een distinctieve schouderlijn. Er zijn duidelijk gelijkenissen met de huidige LS.

Een andere teaser toont ons de grille en de koplampen, die duidelijk ontworpen zijn volgens de designrichting ingeslagen met de nieuwe GS. Een grote hexagonale grille uit chroom domineert aldus het front. Onder de motorkap verwachten we een gelijkaardige line-up als vandaag, met een 4.6-liter V8 in de LS460 die om en bij de 380 pk levert. De topper in het gamma wordt een hybride, waarin een 5.0-liter 435 pk sterke V8 gelinkt wordt aan elektromotoren. De officiële onthulling zal plaatsvinden op maandag 30 juli.

Lees hier onze rijtest met de Lexus LS600HL (+Video)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...