Lotus laat Parijs links liggen


Lotus zal niet aanwezig zijn op het autosalon van Parijs in september.

Volgend op het onderzoek en het ontslag van Dany Bahar komt de aankondiging dat Lotus niet aanwezig zal zijn op het autosalon van Parijs. Het is een onaangename verrassing, zeker na het uiterst succesvolle salon in 2010, waar de Britten maar liefst vijf volledig nieuwe modellen voorstelden. Het ambitieuze plan dat ze toen voor ogen hadden mag dan nog niet gelopen zijn zoals verwacht, er was nog hoop.

Vorige maand was Lotus nog aanwezig op het Goodwood Festival of Speed, maar eigenaard DRB-HICOM wil de marketinguitgaven van Lotus onder de loep nemen en meent dat het overslaan van Parijs geen nadeel zal opleveren voor het bedrijf. Aslam Farikullah werd aangewezen als de nieuwe CEO, al is de toekomst van Lotus als zowel de nieuwe weg het zal inslaan volledig onduidelijk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...