Lamborghini heeft reeds 1.000 Aventadors gebouwd

Lamborghini aventador Number 1.000
Crisis? Welke crisis? Lamborghini heeft op 1 jaar en 3 maanden tijd reeds 1.000 Aventadors gebouwd.

Lamborghini meldt met trots dat het de mijlpaal van 1.000 gebouwde Aventadors heeft bereikt, daarmee is de Aventador een groter succes dan zijn voorganger, de Murcielago. Het vorige vlaggenschip deed er twee jaar en vijf maanden over om 1.000 keer gebouwd en verkocht te worden, de Aventador LP700-4 had maar 1 jaar en 3 maanden nodig om het eerste duizendtal te bereiken. De productiviteit van de Lamborghini faciliteit ging dan ook flink omhoog, van 3 voertuigen per dag in kwartaal 3 van 2011 naar 4,5 exemplaren per dag nu.

Aventador nummer 1.000 is uitgevoerd in het Argos Oranje en is bestemd voor de Duitser Hans Scheidecker, de man kreeg de sleutels van zijn exemplaar vandaag toegestopt door Lamborghini CEO Stephan Winkelmann. De man is architect en een echte Lamborghini liefhebber, zo is hij reeds in het bezit van een Lamborghini Diablo. Het ziet er trouwens niet naar uit dat de productie van de Aventador zal stilvallen, de orderboeken zijn namelijk voor de komende achttien maanden gevuld. Wie vandaag een Aventador bestelt moet dus even geduld hebben voor hij er mee kan rijden.

Lamborghini aventador Number 1.000

Deel dit bericht:

2 reacties op "Lamborghini heeft reeds 1.000 Aventadors gebouwd"

  1. TDB 20-07-2012 om 9:44

    Lang leve HANS! 

     

     

  2. marhendr 20-07-2012 om 12:18

    Laat ons hopen dat ik met men toekomstig architectenbureau even goed boer…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...