Dit is de nieuwe Nissan Note

Nissan Note 2013 Japan
Nissan heeft in Japan de nieuwe Nissan Note onthuld, in 2013 volgt een Europese versie.

Nissan heeft in Japan de nieuwe Note onthuld, het model is duidelijk gebaseerd op de Nissan Invitation Concept die eerder dit jaar op het autosalon van Genève stond. De Europese versie zou nog enkele visuele aanpassingen meekrijgen, qua looks zou het Europese model nog meer tegen het concept zal aanleunen. Opvallend visueel kenmerk is trouwens de zogeheten “Squash line”, een karakterlijn die de Note in profiel van wat extra spanning voorziet.

Ondanks de aangepaste buitenkant blijft het interieur van de nieuwe Note in lijn liggen met zijn voorganger. Volgens Nissan gaat het in ieder geval om een ruimtelijk interieur die boven de verwachtingen ligt van een wagen in deze klasse. Optioneel is voortaan plaats voor Nissan’s Around View Monitor Parkeerhulp, waarmee je dankzij verschillende camera’s een bovenaanzicht van de wagen kan bekomen bij het inparkeren. Onder de motorkap zal ondermeer de driecilinder DIG-S benzinemotor uit de Micra te vinden zijn, daarnaast krijgt de Note optioneel een CVT automaat aangemeten. In Japan zullen klanten al vanaf September een nieuwe Note kunnen bestellen, in Europa is het wachten tot 2013. Het Europese model krijgt ondermeer een opgewaardeerd interieur en een aangepaste afstelling voor het onderstel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...