Gelekt: Patentfoto’s Maserati Quattroporte 2014

Nieuwe Maserati Quattroporte 2014 Patentfotos
Maserati zal normaal op het autosalon van Detroit uitpakken met een nieuwe Quattroporte, de eerste patentfoto’s van het model lekten deze week uit.

Het is voor veel Maserati-liefhebbers uitkijken naar het autosalon van Detroit, begin volgend jaar. Daar zal als alles goed gaat namelijk de opvolger van de Quattroporte worden onthuld.  Vooral het design van de opvolger zorgt voor veel spanning bij de liefhebbers, zal het merk een waardige opvolger op de markt kunnen zetten voor één van de mooiste limousines op de markt? Dankzij gelekte patentfoto’s kunnen we in ieder geval al een beeld vormen van hoe het finale productiemodel er zal uitzien, het toont alvast een herdenkende achterpartij, een redelijk gelijklopende flank en een herwerkte front met kleinere koplampen en scherpe vouwen in de motorkap.

Onder de motorkap zullen volgens de geruchten twee motoren beschikbaar zijn. De instapper krijgt vermoedelijk een supercharged V6 met 420 pk, de krachtigste versie zal gebruik maken van een supercharged V8 met 520 pk. Beide motoren worden gekoppeld aan een automatische achtbak van het Duitse ZF, die het vermogen afhankelijk van wat de klant wenst naar de achterwielen of de vier wielen zal verdelen. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...