Lamborghini Gallardo Hong Kong 20th Anniversary

Lamborghini Gallardo LP550-2 Hong Kong 20th Anniversary
Lamborghini lanceert ter ere van 20 jaar aanwezigheid in Hong Kong een unieke Gallardo LP 550-2.

Lamborghini maakt er een gewoonte van om in het Oosten unieke edities van hun modellen te lanceren. Deze keer gaat het om een verjaardagseditie van de Gallardo LP550-2 ter ere van 20 jaar aanwezigheid in Hong Kong, in 1992 opende er namelijk de eerste officiële Lamborghini dealer. Het model krijgt een unieke witte lakkleur met matte gouden striping die van voor naar achter doorloopt, daarnaast staat het model op gouden velgen. Het witte exterieur contrasteert met enkele matzwarte accenten, ondermeer voor de voor- en achterbumper, de achterspoiler en de zijschorten. HK20-logo’s maken het geheel af. Van het model zullen in totaal acht modellen worden gebouwd. De Lamborghini Gallardo LP550-2 Hong Kong 20th Anniversery Edition is lokaal te koop voor HK$ 3.680.000, omgerekend zo’n 390.000 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...