Video: Shelby GT500 vs Camaro ZL1

Shelby GT500 vs Camaro ZL1 Video
Chris Harris zet de Ford Shelby GT500 tegenover de Chevrolet Camaro ZL1.

Bij ons in Europa lijkt de pk-race stilaan op zijn einde te komen, maar aan de andere kant van de oceaan is er nog steeds sprake van een regelrechte Muscle War. Vorig jaar kwam Chevrolet zo met de Camaro ZL1, goed voor 587 pk en 754 Nm uit een supercharged 6.2-liter V8, maar Ford zat niet stil. Meer is beter, denken ze zo bij de blauwe ovaal. Daarom voorzien ze de nieuwste Mustang met een 5.8-liter V8 met supercharger, het vermogen opkrikkend tot maar liefst 671 pk. Het monsterlijke koppel van 855 Nm krijg je er gratis bij.

Welke is nu de snelste? Welke rijdt nu het meest volwassen? Twee vragen die Chris Harris probeert te beantwoorden met een test door zowel de straten van Manhattan als op het circuit van Monticello. En welke zou Chris Harris nu echt naar huis meenemen moest hij mogen kiezen? Start de video en een dikke 15 minuten later zijn al je vragen beantwoord.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...