Video: Bentley EXP 9 F Concept

Bentley EXP 9 F Concept
Bentley lost nieuwe afbeeldingen én een video van haar veelbesproken EXP 9 F Concept.

Dat de meerderheid der journalisten en het publiek niet echt warm werd van de Bentley EXP 9 F Concept op het autosalon van Genève, kon de Britten er niet van weerhouden de wagen mee te brengen naar het Goodwood Festival of Speed. Bentley wil blijven peilen naar de publieke reactie en hoopt misschien stiekem dat deze uit het niets omslaat naar het positieve spectrum.

Op het eerste zicht lijkt niets gewijzigd aan de mastodont, maar we krijgen alvast voor het eerst enkele reële bewegende beelden. De ultieme luxe-tank wordt in beweging gezet door een 6.0-liter twin-turbo W12 die een vermogen levert van 600 pk en gekoppeld wordt aan een achttraps automaat. Het volgende feestje dat de EXP 9 F Concept zal crashen, is het Pebble Beach Concours d’Elegance in augustus.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Bentley EXP 9 F Concept"

  1. kristofl 06-07-2012 om 23:09

    In het zwart, of wit, of zilver zal hij al iets beter over komen. Het controversiele (lelijke) uiterlijk gaat de echte bentley rijders, die gewoon op luxe uit zijn, niet tegenhouden. En anderzijds, zou dit wel eens een wagen kunnen worden die binnen de korste keren wordt ‘gepimpt’, gewoon omdat de wagen het zelf vraagt.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...