Volledig naakt: Opel Adam

Opel Adam 2013
Opel ging onlangs foto’s nemen van de Opel Adam. En de beelden van die fotoshoot zijn gelekt.

De nieuwe Opel Adam moet het gamma van Opel langs onder aanvullen. De Opel Adam is een compacte stadswagen die de typische styling van Opel meekrijgt. Hij zal het in zijn levensloop moeten opnemen tegen wagens als de Volkswagen Up!, de Lancia Ypsilon en de Fiat 500.

Opel wil met dit model een hip imago creëren en zal dat onder meer doen door tal van personalisatiemogelijkheden. Onder de motorkap zal er plaats zijn voor compacte motoren. Onder meer een 1.2 en een 1.4 benzine komen in het gamma. Mogelijks komt er ook nog een driecilinder aan en wie weet kiest Opel er ook voor een elektrische aandrijving te installeren. We zien de wagen voor het eerst op het autosalon van Parijs. (via JFB)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...