Officieel: Citroen C8 Facelift

Citroen C8 2012 Facelift
Naast de C5 krijgt ook de C8 enkele kleine wijzigingen om het enige tijd verder te trekken.

Citroën geeft niet enkel de C5, maar ook haar C8 monovolume een kleine facelift. De kleine wijzigingen moeten zijn stijl moderniseren en dynamischer maken. Hier werd niet enkel het logo vervangen, ook de sierlat in de neus werd hertekend. Aan de achterklep werd ook wat gesleuteld, maar er is geen sprake van wereldschokkende wijzigingen.

Wie zijn C8 iets meer wil personaliseren, kan voortaan het Black Pack bestellen. Met dit pack worden de spiegels, stijlen en zijstrips op de deuren, maar ook de beschermstrips van de voorste en achterste bumper in het onyx-zwart uitgevoerd. De licht hertekende koplampen moeten bovendien de indringende blik van de wagen vergroten, wat volgens Citroën het dynamisme van de wagen naar een hoger niveau tilt. Tot slot is er een extra koetswerkkleur beschikbaar: Hickory-bruin.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Officieel: Citroen C8 Facelift"

  1. kristofl 03-07-2012 om 21:42

    Kom seg, ik zie geen verschil! Ik was zelfs al beetje vergeten dat deze nog geproduceerd wordt. Toch wel een ‘oud’ model eigenlijk, vergeleken met vb de Ford S-max, maar ook de net iets kleinere Peugeot 5008.

    • TDB 06-07-2012 om 18:51

      Ik denk dat ze de wagen gewoon nog eens onder de aandacht wilden brengen 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...