Eerste foto: Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake

Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake
Twee dagen na de onthulling van de Mercedes CLS Shooting Brake duikt een eerste foto van de CLS 63 AMG-versie op.

Via de Duitse website van Mercedes zijn de eerste details en een eerste foto van de Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake op het internet terecht gekomen. Op de eerste foto kunnen we alvast zien dat wie zijn Shooting Brake sportief wil aankleden zeker aan zijn trekken zal komen. We zien namelijk een erg bruut aangeklede versie, met zwarte velgen, rode remklauwen en sportieve bumpers.

Onder de motorkap is plaats voor een 5.5-liter Twin-Turbo V8 met 557 pk en 800 Nm koppel, althans wanneer je voor het AMG Performance pakket kiest, de standaardconfiguratie houdt het bij 525 pk en 700 Nm koppel. Een sprint van 0 naar 100 km/u duurt zo amper 4,4 seconden, terwijl de topsnelheid begrensd blijft op 250 km/u. Het V8-blok wordt standaard gekoppeld aan een AMG Speedshift MCT-7 sportautomaat, het gemiddeld verbruik bedraagt 10,1 liter/100 km. Meer details en foto’s worden zeer binnenkort verwacht.

Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...