Jaguar ontevreden met term “Jaguar-taks”


Groen wil de zogenaamde Jaguar-taks invoeren die kadert in het relanceplan van de partij. Jaguar verkiest een meer neutrale naam.

Jaguar wenst op geen enkele manier een standpunt te nemen voor of tegen het voorstel, maar zou graag een neutralere naam voor de term Jaguar-taks zien. Die naam zorgt er namelijk voor dat Jaguars meer vervuilend en decadenter lijken dan andere luxewagens, wat volgens het merk niet het geval is.

Verder is het ook zo dat Jaguar natuurlijk een beschermde merknaam is en niet zomaar gebruikt mag worden. Ook al bouwen ze bij Jaguar wel degelijk luxewagens, toch worden die wagens volgens het merk zo efficiënt mogelijk in elkaar geschroefd en blijft hun verbruik beperkt voor zover dat mogelijk is. Hun lichtgewicht structuur met aluminium zorgt daar onder meer voor.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...