Opvolger Bugatti Veyron wordt een hybride

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse
Bugatti bevestigt begonnen te zijn aan een opvolger voor de Veyron.

Jens Schulenburg, hoofdingenieur bij Bugatti, heeft de pers meegedeeld dat het team begonnen is aan de ontwikkeling van een opvolger voor de Veyron. Weinig is geweten over de nieuwkomer, maar Bugatti schijnt zich vooral te focussen op het reduceren van het gewicht. Veelvuldig gebruik van aluminium, maar ook wielen die uitsluitend uit carbon vervaardigd zijn, staan op de planning. Schulenburg zegt ook dat de Veyron-opvolger mogelijk een hybride wordt. Het is nog onduidelijk wanneer het model gelanceerd zou worden, maar de wagen komt hoogstwaarschijnlijk kort na de introductie van de Galibier in 2014 of 2015.(Via: AE)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...