Video: Datsun 510 Wagon

Datsun 510 Wagon Depth of Speed
Depth of Speed brengt een bezoekje bij een fervent oldschool wagon liefhebber.

Vorige week nog speelde een klassieke Skyline de hoofdrol bij Depth of Speed, nu is het de beurt aan een klassieke Datsun 510 Wagon. De eigenaar monteerde een Volkswagen-achtig canvas zonnedak en verlaagde de ophanging van de wagen. Geen beetje, maar toch aardig wat. Een Duitser zou al snel gek worden van het niet volledig egale koetswerkkleur, kleine deukjes en krasjes, maar met deze Datsun wordt gereden en deze heeft een geschiedenis. Bovendien zit onder de motorkap nog de originele motor, wat zijn charme alweer een niveau hoger tilt. Als bonus vertelt de eigenaar ook nog wat over zijn Toyota Hilux, waarvan de lak er nog slechter uitziet, maar onverwoestbaar verder rijdt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...