Range Rover Sport Dynamic en Land Rover Discovery Luxury

Land Rover Discovery Luxury Edition
Land Rover brengt 2 speciale versies op de markt. De Range Rover Sport wordt een stuk dynamischer, terwijl de Land Rover Discovery wat meer luxe krijgt aangemeten.

De Range Rover Sport Dynamic krijgt unieke 20″ velgen en 3 speciale koetswerkkleuren. Wereldwijd zullen er slechts 2.000 stuks aan de man gebracht wordt, al bij al wordt deze Range Rover Sport – die het opschrift Sport in de hoofdsteun van de stoelen geborduurd krijgt – dus best een exclusief model. Onder de motorkap ligt een 3.0 liter grote V6 die aan een achttraps automaat gekoppeld wordt. Goed voor ofwel 211 of 256 pk. En dat alles voor de ronde prijs van €69.000.

Wie wat meer luxe wenst dan er in de standaard Discovery, kan bij de Discovery Luxury Edition terecht. Ook dit model krijgt 20″ velgen aangemeten en kan uitgerust worden met een uniek gamma aan kwalitatieve ledersoorten. De Harmann Kardon geluidsinstallatie moet elke rit een stuk aangenamer maken. Motorisch gezien verschilt de Discovery niet van de Range Rover Sport die we hierboven beschreven. Kopers leggen best €63.500 opzij.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...