Bevestigd: Er komt geen sub-Boxster Porsche


Bernhard Maier maakt komaf met de geruchten over een nieuwe instapper in het Porsche-gamma.

Er komt geen Porsche onder de Boxster, zo liet Bernhard Maier weten met de volgende woorden: ,,De exclusieve aankoop-ervaring die wij bieden is niet gratis. De instapper is de Boxster en die wordt in de nabije toekomst vergezeld door de Macan.” De woorden van het hoofd sales bij Porsche volgen andere berichten dat de instap-roadster, voorlopig onder de naam Project 551, uitgesteld werd tot 2017.

Momenteel worden de grootste verkopen van Porsche gedragen door de Cayenne en binnenkort hopen de jongens uit Zuffenhausen dat succes te verlengen met de komst van de Macan. Vorig jaar verkocht Porsche zo’n 117.000 wagens, maar tegen 2018 wil Porsche jaarlijks 200.000 auto’s verkopen. Of een Porsche-aankoop met dat aantal nog steeds een exclusieve ervaring is…

Porsche Macan Render

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...