Officieel: Bentley Continental GT Speed

Bentley Continental GT Speed
De Continental GT Speed is het snelste productiemodel dat Bentley ooit op de markt bracht.

Op het Goodwood Festival of Speed zal Bentley de Continental GT Speed onthullen, de snelste productiewagen die het Britse merk ooit op de markt bracht. Het 6.0-liter grote hart van de wagen werd daarvoor opgewaardeerd: de W12 levert voortaan 625 pk bij 6.000 toeren per minuut! Het koppel is met 800 Nm minstens monsterlijk te noemen. Zijn titel kaapt hij weg bij 329 km/u, de sprint van 0-100 km/u duurt met behulp van de herziene ZF achttraps transmissie slechts 4,2 seconden.

Verder kreeg de Continental GT Speed een exclusieve ophanging en staat de ultimate footballers’ car op 21-inch lichtmetaal. De wagen onderscheidt zich ook door middel van zijn Speed grille en uitlaatpijpen, terwijl binnenin het Mulliner Driving Specification interieur de aandacht trekt. Wie geld genoeg heeft, kan de wagen nu al bestellen. De eerste leveringen zullen plaatsvinden vanaf oktober.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...