Officieel: Alpina B7 Facelift

Alpina B7 Facelift 2013
Nu BMW de facelift van de 7-Reeks heeft onthuld, is huistuner Alpina er als de pinken bij om een facelift voor de B7 voor te stellen

De BMW Alpina B7 krijgt in lijn met de facelift van BMW enkele updates, niet alleen visueel maar ook motorisch. Zo puurt de nieuwe Alpina B7 40 pk en 30 Nm extra uit de 4.4-liter Twin-Turbo V8, wat het totaal op 540 pk en 730 Nm brengt. De motor wordt daarbij gekoppeld aan een nieuwe achttraps automaat van Alpina, die snelle schakeltijden garandeert. De Alpina B7 sprint van 0 naar 100 km/u in 4,3 seconden en haalt een topsnelheid van 312 km/u, wie maalt er met zulke prestaties nog om een BMW M7?

Op visueel vlak krijgt de B7 allerlei sportieve visuele extra’s, waaronder aangepaste bumpers, een aerodynamica pakket, 20″ Alpina velgen en standaard adaptieve Xenon-koplampen. Ook het interieur wordt zoals de Alpina traditie het wil volledig aangepakt, met de beste ledersoorten en allerlei sportieve details. De Alpina B7 maakt in augustus zijn debuut op het Pebble Beach Concours d’Elegance.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...