Video: Taking The Plunge


Twaalf jaar dromen van een Skyline en er eindelijk voor gaan: het verhaal van Eric Bauer.

Depth of Speed brengt ons het verhaal van Eric Bauer, leerkracht 3D modelleertechnieken in het zuiden van Californië. Twaalf jaar lang droomde hij ervan een klassieke Nissan Skyline aan te kopen, en eindelijk was het zover. Daarvoor vloog hij naar JDM Legends in Salt Lake City en reed hij de wagen naar huis, meer dan 1.000 km vol trots en ongeloof dat zijn droom eindelijk in vervulling kwam.

Ermee rijden is ook de bedoeling van Eric, zo vaak hij maar kan. Elke rit leidt bovendien tot vreugde, verraste omstaanders en intrigerende gesprekken: iedereen wil alles weten over de Skyline. Depth of Speed bezorgt ons ook enkele mooie beelden gefilmd op de Angeles Crest Highway, voorzien van een magnifieke soundtrack. Depth of Speed blijft zichzelf keer op keer bevestigen, heerlijk om naar te kijken.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Taking The Plunge"

  1. ontheronix 18-06-2012 om 21:43

    Vraag mij af wat zo’n pareltje hiér zou kosten.. ?

  2. TDB 19-06-2012 om 11:20

    Exclusivity has its price…

    Heb er alvast nog NOOIT een gezien op Europese bodem.

     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...