Audi Q5 BiTurbo op komst

Audi Q5 BiTurbo Le Mans
Volgens geruchten zal Audi een hoogperformante Q5 voorstellen tijdens de 24-uren van Le Mans.

Update: Officieel bericht

Niet enkel Nissan stelt iets nieuws voor in Le Mans dit weekend, ook Audi zou de gelegenheid gebruiken om een nieuwigheid te onthullen. Volgens geruchten heeft de Duitse autobouwer immers een speciale versie van de Q5 klaar, met onder de motorkap een dikke 3.0-liter BiTurbo V6 TDI.

Die krachtbron zou goed zijn voor maar liefst 309 pk en een meer dan respectabel koppel van 650 Nm. De kleine SUV sprint daarmee van 0-100 km/u in min of meer 5 seconden, terwijl de topsnelheid naar goede gewoonte begrensd is op 250 km/u. Daarnaast zou de wagen een een agressieve bodykit meekrijgen, grotere remmen en een standaard quattro vierwielaandrijving. (Via: AutoExpress)

Deel dit bericht:

3 reacties op "Audi Q5 BiTurbo op komst"

  1. PJS 15-06-2012 om 14:49

    Spannend…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...