Abarth Punto SuperSport is er vanaf 21.800 euro

Abarth Punto SuperSport
Abarth België heeft de Abarth Punto SuperSport gelanceerd, de eerste Abarth met standaard 180 pk.

De nieuwe topversie in het Abarth Punto-gamma heet SuperSport, in vergelijking met de Abarth Punto met 163 pk krijgt de SuperSport een upgrade naar 180 pk, een geoptimaliseerde uitlaat en een luchtfilter van BMC. Daardoor is de Abarth Punto SuperSport goed voor een sprint van 0 naar 100 km/u in 7,5 seconden en haalt het model een topsnelheid van 216 km/u. De 1.4 MultiAir slaagt er daarnaast in om zijn sterke prestaties te combineren met lage verbruikscijfers, in de gemengde cyclus heeft de SuperSport genoeg met 6,1 liter/100 km, omgerekend is dat een CO2-uitstoot van 142 gram per kilometer.

Visueel herkennen we de Punto SuperSport door zijn unieke Grigio Campovolo lakkleur die wordt afgewisseld met matzwart gelakte stroken op het dak en de motorkap. Het model staat daarnaast op 17″ lichtmetalen vijfspaaksvelgen en krijgt ‘SuperSport’ opschriften. Binnenin wordt je verwelkomd door sportstoelen, een lederen stuur en stalen sportpedalen. Standaard krijg je verder airco, het infotainmentsysteem “Blue & Me” en subtiele chroomtoetsen op het dashboard. De Abarth Punto SuperSport is vanaf nu verkrijgbaar in het Abarth-netwerk voor de prijs van 21.800 euro. De meerprijs ten opzichte van een Abarth Punto 163 pk bedraagt dus nauwelijks 2.500 euro.

Abarth_Punto_SuperSport

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...