Video: Corvette bereidt zich voor op Le Mans

Chevrolet Corvette Le Mans 2012
Corvette Racing gunt ons een blik achter de schermen bij de voorbereiding op de 24-uren van Le Mans.

De spanning wordt langzaam opgebouwd, het weekend van de 24-uren van Le Mans komt steeds dichterbij. Trouwe deelnemer elk jaar is het constructeursteam van Corvette Racing, dat ook dit jaar met twee wagens op de startgrid staat. De oefensessies en de eerste kwalificaties zijn reeds achter de rug, waarbij bleek dat de wagen dit jaar enorm competitief is. De Corvette van Gavin/Milner/Westbrook reed zo de snelste tijd in de GTE Pro Klasse, net iets sneller dan de Ferrari F458 van Farnbacher.

Natuurlijk gaat aan de kwalificaties en de race zelf een enorme voorbereiding vooraf, die eigenlijk al begint na de race het vorige jaar. “The race is a walk in the park compared to the preparation,” zegt Program Manager Doug Fehan. Corvette toont in vijf video’s hoe die voorbereiding allemaal in zijn werk gaat, de eerste twee video’s werden nu reeds vrijgegeven en zien jullie hieronder.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...