Lancia Flavia is er vanaf 37.500 euro

Lancia Flavia
Lancia lanceert de Flavia in België, vanaf dit weekend valt het model te bewonderen in de showrooms.

Het Lancia-gamma krijgt een nieuwe uitbreiding, na de Ypsilon, Delta, Thema en Voyager krijgt het gamma er nu ook een Cabriolet bij. De Lancia Flavia is een GT-Cabriolet met vier zitplaatsen en combineert volgens Lancia de ‘wind-in-de-haren’-filosofie van Lancia met een ongekende dimensie van luxe en de kunst van het rijden. Het merk verwijst graag naar de Lancia Flavia uit 1960, al heeft deze nieuwe Flavia meer Amerikaanse roots dankzij zijn verwantschap met de Chrysler 200 Cabrio.

De Lancia Flavia kan vanaf het weekend van 15, 16 en 17 juni worden bewonderd in de showrooms. De ideale gelegenheid om deze nieuwe Lancia Cabriolet te ontdekken. Bij de lancering zal het model een krachtige 2.4 VVT-benzinemotor met 170 pk herbergen. Het blok zou garant moeten staan voor soepelheid en vlotte hernemingen. De krachtbron sluit volgens Lancia dan ook naadloos aan bij de filosofie van de Flavia en verzekert liefhebbers een onvergelijkbare rijervaring.

De startprijs voor de Flavia werd vastgelegd op 37.500 euro, dankzij een brede uitrusting wil het merk zo kopers overtuigen. Voor dat geld krijg je namelijk standaard lederen bekleding, een automatische airco, elektrisch verwarmbare en verstelbare zetels, een elektrische kap, dagrijlichten met LED-technologie, 18″ velgen en het Uconnect Multimedia en Bluetooth systeem met 40 GB harde schijf en zes luidsprekers. De Lancia Flavia is verkrijgbaar in zeven koetswerkkleuren, terwijl de lederen zetelbekleding leverbaar is in het zwart of de combinatie zwart/wit.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...