McLaren MP4-12C krijgt 25 pk extra

McLaren MP4-12C Performance Upgrade
Over klantenservice gesproken! Alle kopers van de McLaren MP4-12C mogen bij de garage langs gaan voor 25 pk extra vermogen!

En dat bovendien helemaal kostenloos! McLaren heeft namelijk besloten dat de MP4-12C een stuk beter aanvoelt als hij 25 pk extra krijgt. De 25 pk’s maken de wagen met zijn V8 extra levendig en dankzij een ISG (Intake Sound Generator) klinkt de wagen ook wat enthousiaster dan voorheen. Ondanks het extra vermogen blijft het verbruik op 11,7 liter per 100 km steken.

De prestaties zijn er dan weer wel op vooruit gegaan. Toegegeven, de sprint van nul naar honderd gebeurt nog steeds in 3,1 seconden, maar de sprint van nul naar 200 km/u gaat nu een tiende sneller om af te klokken op 8,8 seconden. Nul naar 300 km/u sprinten gaat in 26,5 seconden, een volle seconde sneller dan voorheen het geval was.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...