Officieel: Opel Astra Sports Sedan

Opel Astra Sports Sedan 2012
Vierdeurs versies van hatchbacks verkopen meestal niet goed in Europa. Bij ons zullen we deze Opel Astra Sports Sedan dan ook niet veel zien rijden, in het Oosten daarentegen zou hij wel een succes kunnen worden.

De Opel Astra Sports Sedan – waar halen ze die Sports toch vandaan? – vormt de vierde carrosseriestijl van de Opel Astra, de bestseller uit het Opel-gamma. Aan de binnenkant blijft alles gelijkaardig aan de drie andere koetswerkvormen – de Opel Astra, de Opel Astra Sports Tourer en de Opel Astra GTC. Aan de buitenkant verschilt vooral de achterkant. De koffer slikt maximaal 1.010 liter bagage met de zetels plat. Standaard beschikt hij over 460 liter laadruimte.

Vanaf juni zal het model te koop aangeboden worden, met een motorengamma dat uit vier benzinemotoren bestaat en 3 diesels bevat. De benzinemotoren hebben een vermogen tussen 100 pk en 180 pk, de diesels hebben een bereik tussen 95 paarden en 130 pk. Bij ons zullen we dit model allicht niet frequent zien rondrijden. En ook Opel beseft dat, de lancering van de wagen vindt plaats op het Autosalon in Moskou.

Lees en bekijk hier onze rijtest met de Opel Astra. 
Lees hier onze rijtest met de Opel Astra GTC.
Lees hier onze rijtest met de Opel Astra Sports Tourer. 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...