Skoda Superb Combi Outdoor

Skoda Superb Combi Outdoor
Skoda lanceert de Skoda Superb Combi Outdoor, een visueel opgesmukte Combi.

De Skoda Superb Combi is ondertussen al sinds 2009 op de markt en kan met jaarlijks 100.000 verkochte exemplaren best een succesmodel genoemd worden. Skoda denkt echter vooruit en wil graag nieuwe niches aanboren, één daarvan lijkt de markt van de visueel off-road waardige breaks te zijn. Skoda voorziet daarom de Superb Combi van een ‘Outdoor’ pakket. Dankzij dat pakket wordt de Superb Combi voorzien van donkere kunstofpanelen en een nieuwe voorbumper, waardoor de Tsjechische pakezel wat robuuster oogt.

De Skoda Superb Combi ‘Outdoor’ krijgt verder echter geen technische wijzigingen, de terreincapaciteiten zijn dus enkel optisch te herkennen. De Superb Combi Outdoor kan met alle motorversies worden uitgerust, enkel met de GreenLine modellen valt het pakket niet te combineren. Hoeveel het ‘Outdoor’ pakket precies kost is nog niet bekend.

Skoda Superb Combi Outdoor

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...