Onthuld: Volkswagen Beetle Fender Edition

Volkswagen Beetle Fender Edition
Volkswagen en de legendarische gitarenfabrikant Fender slaan de handen in elkaar.

Naast de Scirocco GTS stelt Volkswagen in Leipzig, na een eerder vertoon in Frankfurt, op de Auto Mobil International (AMI) een speciale editie voor van de Volkswagen Beetle. De Beetle Fender Editon is zoals de naam ook doet vermoeden een eerbetoon aan de legendarische Amerikaanse gitarenfabrikant Fender. Onderderhuids is de Beetle Fender een Beetle Turbo, met onder de motorkap dus een 200 pk sterke benzinemotor.

De Volkswagen Beetle Fender Edition valt vooral op door zijn 18-inch schijfvormige lichtmetalen velgen en Fender badges. Binnenin krijgen we sportzetels, airco en natuurlijk een 400W Fender geluidssysteem. Maar wat meteen de aandacht trekt in het interieur, is eigenlijk de “Sunburst” hout-achtige dashboardafwerking, de iconische afwerking terug te vinden op duizenden gitaren. De wagen zal vanaf de herfst verkocht worden.

Lees hier onze rijtest met de Volkswagen Beetle

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...