Gelekt: Toyota Auris

Toyota Auris 2013
De eerste foto’s van de nieuwe Toyota Auris lekten naar het internet.

Scanafbeeldingen uit een Japanse brochure tonen de eerste details van de nieuwe Toyota Auris. We bemerken dat de kleine Toyota een sportievere styling krijgt met een prominente neus, slanke grille en smalle koplampen. Het dak loopt mooi af en langszij loopt een stevige karakterlijn over de hele lengte van het voertuig.

Volgens geruchten zal het model zo’n 30 millimeter langer worden dan zijn voorganger en om het sportieve te benadrukken, ook 55 millimeter lager. Binnenin zouden zowel het kwaliteitsniveau als het esthetische aspect naar een hoger niveau getild zijn. Noemenswaardige details zijn het sportieve driespaaks stuurwiel, slechts twee ronde ventilatiemonden en deurgrepen met metaalafwerking.

Onder de motorkap komen vermeend een 1.5-liter en 1.8-liter viercilinder benzinemotor. Maar ook de samenwerking met BMW zou hier haar vruchten afwerpen: een 1.6-liter en 2.0-liter dieselmotor afkomstig uit München zouden onder de motorkap van de Auris komen te liggen. De wagen wordt hoogstwaarschijnlijk onthuld in juli.(Via: NoticiasAutomotivas)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...