Europese premiere voor Cayenne GTS op AMI

Porsche Cayenne GTS 2012
De nieuwe Porsche Cayenne GTS wordt voor de eerste keer voorgesteld in Europa!

Na de voorstelling in Beijing, kondigt Porsche nu ook aan dat ze hun sportieve SUV zullen voorstellen op de Auto Mobil International (AMI) in Leipzig op 1 juni. De 911 Carrera Cabrio en de nieuwe Boxster zullen er ook hun Duitse introductie kennen. Nette timing, de zon toont zich de laatste dagen wat meer en het Cabrio-seizoen zit er met andere woorden ook aan te komen!

Verder zal de stand in Hal 3 ook meer informatie bevatten over de fabriek in Leipzig, die zich binnenkort zal uitbreiden. Er komt een nieuwe body shop, paint shop en een nieuwe assemblagelijn. Deze uitbreiding komt er ter ondersteuning van de nieuwe Macan en zal ongeveer 1000 jobs creëren.

Porsche Cayenne GTS 35

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...