Zonder camouflage: Porsche 911 GT3

Porsche 911 GT3
De Porsche 911 GT3 (991) werd zonder camouflage in Duitsland gespot.

Het is reeds enige tijd geleden dat we nog spyshots van de Porsche 911 GT3 voorschotelden, maar nu krijgen we een exemplaar te zien zonder overbodige camouflage. We bemerken duidelijk een nieuwe voorbumper met grotere inlaten en een onderscheidende splitter. De vaste achterspoiler is opmerkelijk kleiner dan die van zijn voorganger, maar de dubbele centrale uitlaat werd behouden.

Hoeveel het vermogen van de track-georiënteerde 911 zal bedragen is nog niet precies geweten, maar geruchten hebben het over een dikke 450 pk. De discussie omtrent het al dan niet aanbieden van een manuele zevenbak of uitsluitend PDK-transmissie blijft eveneens bestaan. Alles zal hoogstwaarschijnlijk duidelijk worden op het autosalon van Parijs in september, al heeft Porsche dit nog niet bevestigd. (Via:Autocar)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Zonder camouflage: Porsche 911 GT3"

  1. BNNY 23-05-2012 om 11:48

    Rare spoiler..

    • TDB 23-05-2012 om 18:40

      Lijkt inderdaad een beetje uit proportie…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...