Gelekt: Renault Alpine A110-50 Concept

Renault Alpine Concept A110-50
Is dit het eerste beeld van de Renault Alpine A110-50 Concept die vrijdag in Monaco wordt onthuld?

Als we onze bron mogen geloven dan zal Renault vrijdag de revival van de Renault Alpine in Monaco voorstellen, en dit zou meteen de eerste gelekte foto zijn van het conceptmodel. Visueel herkennen we veel gelijkenissen met de Renault Dezir Concept, het geheel oogt naar onze mening uiterst strak. Op technisch vlak zou het model zijn techniek delen met de Renault Megane Trophy en dus niet met de Nissan GT-R. Dat wil zeggen dat de Alpine een buizenchassis zal gebruiken en de motor achterin komt te liggen. De achterwielen zullen worden aangedreven door een 3.5-liter V6 met 400 pk en 420 Nm koppel, terwijl het totale gewicht van de Alpine A110-50 rond de 1.000 kilogram zou liggen. Verbluffende prestaties zijn dus verzekerd! (Via: Motorsport-Magazine)

Renault Alpine Concept A110-50

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...