Nieuwe impressie: BMW 4-Reeks Coupe

Impressie BMW 4-Reeks Coupe 2013
De nakende komst van de BMW 4-Reeks maakt liefhebbers nerveus, een nieuwe impressie kan het wachten gelukkig verzachten.

Als alles goed gaat mogen we de opvolger voor de 3-Reeks Coupé volgend jaar bij de dealers verwachten, het model zal echter voortaan als 4-Reeks verkocht worden om beter de concurrentie aan te kunnen gaan met de Audi A5 en de C-Klasse Coupé. Verschillende spionagefoto’s hebben reeds aangetoond dat de 4-Reeks het erg dynamisch design van de recent onthulde 3-Reeks zal meekrijgen, al zouden de koplampen nog wat scherper worden uitgesneden. De 4-Reeks Coupé zou daarnaast net als de 3-Reeks besteld kunnen worden in drie uitvoeringen: Sport, Modern en Luxury. Elk model krijgt zo specifieke details, afhankelijk van de gekozen uitvoering.

Onder de motorkap van de 4-Reeks zullen zowel vier- als zescilinders gekocht kunnen worden. De topversie wordt een 435i met een 3-liter zes-in-lijn onder de motorkap, goed voor 306 pk en 400 Nm koppel en een sprint van 0 naar 100 km/u in een kleine 5 seconden. Een uiterst zuinige versie komt er ook, de 420d zou goed zijn voor 184 pk en 380 Nm koppel en daarmee een sprint van 0 naar 100 km/u in iets meer dan 7 tellen. Het verbruik zou tegelijk echter beperkt blijven tot iets meer dan 4 liter/100 km. De BMW 4-Reeks Coupé zal later dit jaar gelanceerd worden, vermoedelijk op het autosalon van Parijs, begin oktober. Het model moet uiteindelijk vanaf de lente van 2013 bij de dealers staan. (Via: BMWBlog)

Impressie BMW 4-Reeks Coupe 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...