Reminder: 24-uren Nurburgring

24 Uren Nürburgring 2012
Vandaag wordt om 16 uur stipt het startsein gegeven voor de 24-uren van de Nürburgring.

Het is vroeger op het jaar dan we gewoon zijn, maar vandaag is het reeds tijd voor de 24-uren van de Nürburgring, een langeafstandsrace die jaar na jaar steeds meer aan populariteit wint. Of dat nu ligt aan de meer dan 150 bochten, de meer dan 150 deelnemers of de immer onvoorspelbare weersomstandigheden in de Eifel, de race is beslist wat spannender dan de oh zo legendarische 24-uren race van Le Mans.

En de barbecueënde supporters zullen hoogstwaarschijnlijk op hun wenken bediend worden, want er wordt regen voorspeld en misschien zelfs onweer. Wie de spanning live wil volgen, kan dat vanaf 15 uur via de live-stream van de ADAC. De race zelf start om 16 uur. Het betere commentaar wordt zoals steeds gegeven door RadioLeMans. Of team Manthey opnieuw als eerste over de finish komt, zal morgen duidelijk worden. Hoewel zij niet op 1 starten en die plaats aan een BMW Z4 van Team Schubert is voorbehouden, wil dat in een langeafstandsrace als deze maar bitter weinig zeggen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...