Volg de Mille Miglia dankzij Alfa Romeo

Alfa Romeo Mille Miglia 2012
Vandaag ging de Mille Miglia van start, la corsa più bella del Mondo is zo legendarisch dat veel autoliefhebbers dromen om ooit deel te nemen. Dankzij de moderne technologie kunnen we alles van dichtbij volgen.

Zo zorgt Alfa Romeo ondermeer voor een continue feed aan instagram foto’s vanuit Italië, waardoor je de rally vanuit een interessant perspectief kan volgen. De Mille Miglia werd vandaag naar goede gewoonte in Brescia op gang geschoten, waarna het parcours legendarische steden als Verona, Vicenza, Ferrara, Ravenna, Roma, Siena, Bologna, Modena, Parma zal aandoen om uiteindelijk zondag terug in Brescia te eindigen. Deelnemen is geen sinecure, aangezien zowel inschrijvingsprijs als oldtimer een flinke som geld vereisen. Gelukkig kan je ook als toeschouwer van de Mille Miglia genieten, wie Alfa Romeo een warm hart toe draagt kan genieten van de reeks instagram foto’s die het merk zelf online gooit. Een selectie van de foto’s vinden jullie in de galerij, de volledige reeks staat hier.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...