Preview: Seat Mii FR

Seat Mii FR
Seat toont op het Wörthersee tuning evenement een hetere versie van de Mii.

Een Seat Mii is best een leuk stadswagentje, maar echt sportief ziet hij er niet uit. Seat denkt een gat in de markt gevonden te hebben en stelt op het Wörthersee tuning evenement in Oostenrijk dan ook een FR-versie van de wagen voor. De wagen is een conceptversie van een model dat later in productie zal gaan, aldus Ulf Eberhardt, directeur van de marketingafdeling.

De Mii FR krijgt een Tornado Red exterieurkleur met zwarte accenten langszij en op de kofferklep. Het kleintje krijgt 16-inch velgen mee die met een rood lijntje afgewerkt werden. Maar ook het interieur kreeg een rood-zwart behandeling samen met sportievere zetels, een afgeplat stuurwiel en FR-badges her en der. Of de motor ook aangepast werd, kregen we niet mee.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...