Voor binnenkort: Chevrolet Trax

Chevrolet Trax
Chevrolet zal met de Trax op de markt komen, een compacte SUV die onderhuids behoorlijk wat weg heeft van de Opel Mokka.

Opel en Chevrolet delen wel vaker wat technologie en nu zullen ze dat ook beginnen doen op de markt van de compacte SUV’s. Opel introduceerde de Opel Mokka dit jaar op het autosalon van Genève. Als we zijn looks vergelijken met die van de Trax, kunnen we alleen maar tot de conclusie komen dat de Trax er een stuk agressiever uit ziet.

Tegen 2013 zal de wagen bij de dealers zijn, eerst maakt hij een tussenstop op het autosalon van Parijs. Van Chevrolet zelf krijgen we slechts één foto en nog geen details, maar we vermoeden dat er onderhuids niet veel verschil zal zijn met de Opel Mokka. Benzine rijden kan met een 1.4 en een 1.6, dieselen gebeurt met een 1.7 CDTI.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...