BMW M135i: maar liefst 320 pk!

BMW M135i
BMW strooit de laatste tijd aardig in het rond met haar M-badges. Gelukkig doet het dat steeds met een goede reden. Vandaag is die reden de 320 pk sterke M135i.

BMW zei over de driedeurs 1-Reeks dat hij sportiever oogt dan de vijfdeurs. En als iets sportiever oogt, heeft BMW duidelijk graag dat het ook sportiever is. Bij BMW klopten ze aan bij hun M-afdeling om de BMW M135i te bouwen, momenteel nog de krachtigste versie van de BMW 1-Reeks. Aan de buitenkant oogt hij sportiever door een nieuwe bumperkit, aan de binnenkant wordt hij voorzien van enkele sportieve accesoires.

Onder de motorkap ligt een 3.0 liter grote zes-in-lijn motor met 320 pk. Achterwielaandrijving en een zes-in-lijn met overdreven veel kracht. Een typisch BMW-recept dat niet anders kan dan voor tonnen rijplezier zorgen. Standaard wordt hij aan een manuele zesbak gekoppeld en accelereert hij in 5,1 seconden naar 100 km/u vanuit stilstand. Opteer je voor de automatische achttraps versnellingsbak, doe je diezelfde sprint in amper 4,9 seconden.

Lees en bekijk hier onze rijtest met de BMW 1-Reeks.

Deel dit bericht:

1 reactie op "BMW M135i: maar liefst 320 pk!"

  1. mrnix 14-05-2012 om 0:50

    rrr ^^

Reageer

Reactie aan het plaatsen...