Onthuld: Aston Martin DBS Ultimate

Aston Martin DBS Ultimate
Aston Martin neemt met een Ultimate editie afscheid van de huidige generatie DBS.

In 2013 zal Aston Martin de opvolger van de DBS voorstellen. Maar voor het zover is, lanceren de Britten een Ultimate Edition om afscheid te nemen. De eerste foto’s en details werden vrijgegeven op hun officiële website, nog voor de pers werd ingelicht. Waarom? Geen idee. Maar het nieuws is hoe dan ook meer dan welkom!

De DBS Ultimate is beschikbaar als Coupé of Volante en wordt uitgevoerd in het Carbon Black of Quantanium Silver. Elk exemplaar krijgt ook exclusieve achterlichten mee, Black Diamond velgen, DBS Ultimate badges en remklauwen in het rood, geel of zwart. Het interieur werd uitgevoerd in zwart leder met diamantmotief, terwijl de flippers aan het stuur een rood lederen accent meekregen. DBS Ultimate badges vind je natuurlijk ook terug in de deurlijsten.

Of er onder de motorkap gesleuteld werd, liet Aston Martin voorlopig in het midden. Wel werd meegedeeld dat je zowel voor een automaat als manuele bak kan opteren. In de reguliere DBS levert een 6.0-liter V12 een vermogen van maar liefst 517 pk. De DBS Ultimate zal tot slot in zeer gelimiteerde aantallen verkocht worden, geruchten spreken van slechts 100 exemplaren.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Onthuld: Aston Martin DBS Ultimate"

  1. brambo 10-05-2012 om 12:34

    heerlijk!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...