Mercedes SLC komt eraan!

Mercedes SLC 2014
Downsizen is hip! En dat zorgt gelukkig niet alleen voor compactere motoren, maar ook voor leuke compacte sportwagens. Zoals de Mercedes SLC bijvoorbeeld.

Mercedes wil met de nieuwe SLC de concurrentie aangaan met de Porsche 911. De compacte sportwagen zou een kleinere versie van de Mercedes SLS worden. Het model zou in samenwerking met AMG gebouwd worden, kwestie van niet teveel in het vaarwater van de Mercedes SL en SLK te komen. En als de heren uit Affalterbach aan een wagen mogen sleutelen, is het eindresultaat meestal niet mis!

De tweezitter met evenveel deuren moet tegen eind 2014 op de baan rondrijden en zal je zo’n €80.000 armer gaan maken. Details op gebied van motorisaties en prestaties zijn nog niet bekend, al gaat het de ronde dat er een V8 in het vooronder zou gaan liggen. Als alle info de wereld ingestuurd wordt, lees je het hier! De schetsen bij dit artikel zijn slechts impressies, ze tonen niet hoe het definitieve model eruit zal gaan zien. Misschien maar goed ook… (via: AC / Foto: AutoExpress)

Lees en bekijk hier onze rijtest met de Mercedes SLS AMG.

Mercedes SLC 2014

Mercedes SLC 2014

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...